Forside Personer Kommunal- og Regionsrådsvalg 2017 Kalender Nyheder


Kommunal- og Regionsrådsvalg 2017

KandidaterAddie Juul, Byrådskandidat

Jeg er en 36-årig ’Ikast pige’, som bor på Annalyst i Ikast, sammen med Mads Hornbæk og børn på 13, 7 og 5. Jeg har gået på Ikast Nordre Skole og siden Ikast Gymnasium. I min ungdom var jeg meget aktiv indenfor elitehåndbold i Ikast FS, og nyder stadig at se en god håndboldkamp.
Min erhvervskarriere startede med nogle år som kontorassistent, hvor jeg fik smag for regnskab og økonomi. Mit næste skridt blev således en revisoruddannelse hos Partner Revision i Ikast, hvor jeg arbejdede med en bred vifte af kundetyper og størrelser. Som en del af revisoruddannelsen læste jeg HD i Regnskab og derefter en del cand.merc. økonomi- og ledelsesfag.
Efter 7 år hos Partner Revision ønskede jeg at fordybe mig mere i virksomhedsdrift og ledelse, hvorfor jeg søgte udenfor revisionsbranchen. De sidste 7 år har jeg således arbejdet i internationale produktionsvirksomheder, som agerer på det globale marked og dagligt udfordres af den stadig stigende konkurrence fra lavtlønslande.
I 3½ år har jeg nu været CFO hos Niebuhr Gears i Ikast, hvor jeg, som leder og en del af ledergruppen, arbejder målrettet for at sikre rentabel og lønsom drift i et videnssamfund præget af høje lønomkostninger og en helt enorm udvikling indenfor automatisering og digitalisering.
Jeg mener, at hvis de danske virksomheder skal have en reel chance i fremtiden, så kræver det, at de både nationalt og lokalt sikres optimale vilkår for at vækste og skabe arbejdspladser til kommunen.
For at styrke egne kompetencer, og derved stå stærkere overfor en krævende fremtid, er jeg i gang med at læse en Master i virksomhedsledelse(MBA) ved Århus Universitet.
Jeg stiller op som kandidat til byrådsvalget i troen om, at jeg kan tilføre en ny vinkel til det politiske arbejde. Jeg mener, vi skal være visionære og ambitiøse på kommunens vegne. Vi skal evne at tænke ud af boksen, for at sikre optimal forvaltning af ansvar og økonomi, samt en langsigtet strategi for byudvikling og bosætning til glæde for den enkelte borger og kommunen som helhed.