Forside Personer Kommunal- og Regionsrådsvalg 2017 Kalender Nyheder


Kommunal- og Regionsrådsvalg 2017


KandidaterPeter Munkholm, Byrådskandidat

Jeg er 61 år gammel, født i Brande og har boet her altid. Jeg er gift med Susan, som er 58 år, og har arbejdet som klinikassistent siden 1976.

Jeg har 2 døtre på 36 og 31 år. De er begge ansat på Bestseller – begge hos Only. Den ene har boet 11 år i Zürich i Schweiz, så dertil kommer vi ca. 4 gange om året.
Jeg er uddannet i den daværende Midtbank, nu Handelsbanken.

Jeg begyndte som bankelev i 1974 og har siden min tid i Midtbank været ansat i Sparekassen SDS, Sydbank, Nykredit, Codan Forsikring og nu i Den Jyske Sparekasse i Brande, hvor vi etablerede filialen i 2010.

De sidste mange år har jeg beskæftiget mig med erhvervskunder i det midtjyske område, og jeg har et godt kendskab til erhvervslivet i Ikast-Brande Kommune og i Billund og Grindsted.

Mine politiske interesseområder ligger indenfor erhvervsliv, kultur og sport samt ældreområdet.

Mine fritidssysler er blandt andet fodbold i Brande Old Boys, men jeg skal passe på på grund af en knæprotese.

Jeg er stoppet som aktiv spiller, men jeg savner fodbolden, så hvis jeg ikke havde sagt ja til at stille op til Kommunalvalget, var en del af min fritid blevet brugt i Brande Old Boys og BIF.

Nu dyrker jeg cykling i det fri, der så skal afløses af spinning, når efteråret og vinteren kommer. Det er god motion for knæet.

I bund og grund har jeg altid lænet mig op ad konservative livsværdier – måske vil nogen kalde mig ultrakonservativ som afdøde ministerpræsident Strauss fra Bayern.

Hvis jeg bliver valgt til november, vil mine mærkesager være erhvervslivet, sporten og ældreområdet, da jeg også selv er blevet ældre.